Váš internetový prohlížeč není podporován
                          Chcete-li správně zobrazit webové stránky, použijte jeden z následujících prohlížečů.Upozornění!Aktualizujte prosím svůj prohlížeč. Pokud budete s tímto prohlížečem pokračovat v dalším nakupování, nemusí být dokončení objednávky úspěšné.

                          Maso

                          MASO


                          Každodenní pravidelné závozy na prodejny.

                          1. TIP 1.

                            Čerstvé maso uchovávejte v lednici ve fóliovém sáčku nebo na talíři přikryté potravinářskou fólií. Mleté maso uchovávejte co nejkratší možnou dobu – maximálně několik hodin, nejlépe ho zpracujte ihned po semletí. Nejdéle v lednici vydrží hovězí maso – max. 4 dny.

                          2. TIP 2.

                            Maso má rádo chlad. Nejlepším způsobem jeho skladování je mrazení. Hovězí maso v tomto stavu vydrží dokonce rok.

                          3. TIP 2.

                            Nechcete, aby se na mraženém mase objevila vrstva ledového poprašku? Před zamrazením vložte maso do mikrotenového sáčku a ponořte do vody, aby unikl vzduch, ale dovnitř se nedostala voda.

                          Na základě reprezentativního výzkumu GfK Czech – Vnímání kvality a čerstvosti, realizovaného online dotazováním na vzorku 1100 respondentů starších 18 let v únoru 2018.

                          KUCHYNĚ LIDLU