Váš internetový prohlížeč není podporován
Chcete-li správně zobrazit webové stránky, použijte jeden z následujících prohlížečů.Upozornění!Aktualizujte prosím svůj prohlížeč. Pokud budete s tímto prohlížečem pokračovat v dalším nakupování, nemusí být dokončení objednávky úspěšné.
    Brand Navigation
    1. Společenská odpovědnost
    2. Kariéra
    3. Pro dodavatele
    4. Všeobecné informace
    5. Nemovitosti
    Banner

    Maso

    MASO


    Každodenní pravidelné závozy na prodejny.

    1. TIP 1.

      Čerstvé maso uchovávejte v lednici ve fóliovém sáčku nebo na talíři přikryté potravinářskou fólií. Mleté maso uchovávejte co nejkratší možnou dobu – maximálně několik hodin, nejlépe ho zpracujte ihned po semletí. Nejdéle v lednici vydrží hovězí maso – max. 4 dny.

    2. TIP 2.

      Maso má rádo chlad. Nejlepším způsobem jeho skladování je mrazení. Hovězí maso v tomto stavu vydrží dokonce rok.

    3. TIP 2.

      Nechcete, aby se na mraženém mase objevila vrstva ledového poprašku? Před zamrazením vložte maso do mikrotenového sáčku a ponořte do vody, aby unikl vzduch, ale dovnitř se nedostala voda.

    Na základě reprezentativního výzkumu GfK Czech – Vnímání kvality a čerstvosti, realizovaného online dotazováním na vzorku 1100 respondentů starších 18 let v únoru 2018.

    KUCHYNĚ LIDLU