danger
Nepodporovaný prohlížeč

Omlouváme se, váš prohlížeč není bohužel podporován.

MASO

  • TIP 1.
    TIP 1.

    TIP 1.

    Čerstvé maso uchovávejte v lednici ve fóliovém sáčku nebo na talíři přikryté potravinářskou fólií. Mleté maso uchovávejte co nejkratší možnou dobu – maximálně několik hodin, nejlépe ho zpracujte ihned po semletí. Nejdéle v lednici vydrží hovězí maso – maximálně 4 dny.

  • TIP 2.
    TIP 2.

    TIP 2.

    Maso má rádo chlad. Nejlepším způsobem jeho skladování je mrazení. Hovězí maso v tomto stavu vydrží dokonce rok.

  • TIP 3.
    TIP 3.

    TIP 3.

    Nechcete, aby se na mraženém mase objevila vrstva ledového poprašku? Před zamrazením vložte maso do mikrotenového sáčku a ponořte do vody, aby unikl vzduch, ale dovnitř se nedostala voda.

kuchyně lidlu