danger
Nepodporovaný prohlížeč

Omlouváme se, váš prohlížeč není bohužel podporován.

Pečivo

  • TIP 1.
    TIP 1.

    TIP 1.

    Čerstvé pečivo, chléb, housky nebo rohlíky, balte vždy do papírového sáčku, abyste zabránili nadměrnému pocení a absorbování vlhkosti. Uchovávání pečiva v mikrotenovém nebo jiném plastovém sáčku přispívá k rychlému rozvoji plísně.

  • TIP 2.
    TIP 2.

    TIP 2.

    Abyste zamezili rychlému tvrdnutí chleba, skladujte ho ve dřevěném chlebníku a přiložte k němu půlku rozkrojeného jablka.

  • TIP 3.
    TIP 3.

    TIP 3.

    Pokud Vám pečivo zůstane a vy víte, že ho delší dobu nebudete používat, zmrazte ho. Pamatujte ale, že rozmražené pečivo je nejlepší lehce ohřát a sníst co nejdříve.

kuchyně lidlu