Kontakt

Kontakty

zákaznická linka

Pro zákazníky

Máte dotazy k našim výrobkům, otevírací době prodejen nebo hledáte návody k použití našich výrobků? K dispozici je Vám náš kompetentní a vstřícný zákaznický servis.  Můžete nás kontaktovat pomocí formuláře nebo na telefonním čísle 210 023 400 od pondělí do soboty 8:00 - 18:00 hodin. Rádi bychom Vás upozornili, že naše zákaznická linka je zpoplatněna dle tarifu Vašeho operátora.

Dodavatelé

Pro dodavatele

Staňte se součástí úspěšné sítě. U nás v Lidlu víme, že tu nejvyšší kvalitu za nejlepší cenu nám v našich prodejnách umožňují poskytovat jen dlouhodobá a úspěšná partnerství. Chcete přispět ke spokojenosti našich zákazníků i svými produkty? Kontaktujte nás prostřednictvím našeho kontaktního formuláře.

práce v Lidlu

Pro uchazeče

Chcete být součástí týmu, zapojit se, ukázat iniciativu a převzít zodpovědnost? Pak jste u nás správně.  Jako součást mezinárodní společnosti Vám nabízíme příležitosti v mnoha různých profesích. Základem našeho úspěchu jsou atraktivní pracovní podmínky, soudržnost, vzájemný respekt a férovost.

nemovitosti

Pro developery

Okraje měst, venkovské oblasti, hustě zastavěná městská centra – díky našim konceptům prodejen můžeme nabídnout vhodné řešení pro každou lokalitu. Neustále pracujeme na dalším rozvoji naší sítě prodejen a logistických center a proto stále hledáme nové lokality a partnery.

lidl pro novináře

Pro novináře

Všechny důležité zprávy a informace na jednom místě. Hledáte-li tiskové zprávy o naší společnosti a našich produktech nebo kontakt na oddělení firemní komunikace, pak jej najdete právě zde. S naší intuitivní funkcí vyhledávání můžete rychle a snadno najít tiskové zprávy, fotografie a videa z různých období.