Marek Vašut se opět vydal na cesty, aby poznal české dodavatele a dozvěděl se, kdo stojí za kvalitou výrobků Lidlu.

Video obrázek

Seznamte se s provozem pekárny La Lorraine, která do Lidlu dodává kaiserky, bagety, croissanty a jedinečné dalamánky.

Více o surovinách, pečení a následné konzervaci mrazem se dozvíte v rozhovoru s Ing. Jakubem Boháčem – vedoucím výroby.

Podívejte se sami, jak se vyrábí naše produkty nejvyšší kvality.

 

INFO banner
  • O dodavateli

    Pekárna La Lorraine zavedla první systém rozpékání pečiva už v roce 1981.

  • O produktu

    Pečivo se v La Lorraine peče z české mouky. Chemii zde plně a dokonale nahrazuje šokové zamrazení těsně před dopečením.

  • Něco navíc

    Moderní technologie a přísné hygienické podmínky zaručují, že první, kdo s pečivem manipuluje, je až konečný zákazník v prodejně Lidlu.

     

Dolní banner