MLÉČNÉ VÝROBKY A VEJCE

Pravidelné dodávky s přísným dodržením teplotního řetězce zaručujícího nejvyšší čerstvost.

  • TIP 1.

    Abyste zamezili procesu stárnutí vajec, před jejich uložením do lednice je natřete trochou rostlinného oleje.

  • TIP 2.

    Mléčné výrobky skladujte v lednici, protože jsou velice citlivé na nejrůznější výkyvy teploty. Během teplotních změn rychle ztrácí své výživové hodnoty. Ideální teplota ke skladování jogurtů nebo kefírů je +4 °C.

  • TIP 3.

    Mléčné výrobky s výjimkou smetany nebo mléka nikdy nemrazte, protože ztratí veškeré své vlastnosti a po rozmrazení již nejsou vhodné ke konzumaci.

880_mleko

Na základě reprezentativního výzkumu GfK Czech - Vnímání kvality a čerstvosti, realizovaného online dotazováním na vzorku 1100 respondentů starších 18 let v únoru 2018.

kuchyně lidlu