Pečivo

Několikrát denně čerstvé a voňavé na prodejnách.  

  • TIP 1.

    Čerstvé pečivo, chléb, housky nebo rohlíky, balte vždy do papírového sáčku, abyste zabránili nadměrnému pocení a absorbování vlhkosti. Uchovávání pečiva v mikrotenovém nebo jiném plastovém sáčku přispívá k rychlému rozvoji plísně.

  • TIP 2.

    Abyste zamezili rychlému tvrdnutí chleba, skladujte ho ve dřevěném chlebníku a přiložte k němu půlku rozkrojeného jablka.

  • TIP 3.

    Pokud Vám pečivo zůstane a vy víte, že ho delší dobu nebudete používat, zmrazte ho. Pamatujte ale, že rozmražené pečivo je nejlepší lehce ohřát a sníst co nejdříve.

880_pecivo

Na základě reprezentativního výzkumu GfK Czech - Vnímání kvality a čerstvosti, realizovaného online dotazováním na vzorku 1100 respondentů starších 18 let v únoru 2018.

kuchyně lidlu