ERNESTO® Kuchyňský nůž / Nůž Santoku / Sekací nůž
Tradiční japonský styl | dlouhotrvající ostrost čepelí | ergonomická dřevěná rukojeť
Různé druhy
ERNESTO Kuchyňský nůž / Nůž Santoku / Sekací nůž
Popis
- Tradiční japonský styl
- Jednoduchá manipulace a dlouhotrvající ostrost čepelí
- Ergonomická dřevěná rukojeť
Kuchyňský nůž
- Dlouhá, zahnutá čepel z ušlechtilé oceli pro univerzální použití - ideální na porcování, krájení a sekání
- Délka čepele: cca 20 cm
Nůž Santoku
- Extra ostrá čepel pro snadné, precizní řezání
- Délka čepele: cca 17 cm
Sekací nůž
- Úzká, ostrá čepel pro čisté a snadné rozkrájení potravin
- Délka čepele: cca 17 cm
Materiál
- Akátové dřevo, nerezová ocel
Rozměry
Kuchyňský nůž
- Délka čepele: cca 20 cm
- Délka rukojeti: cca 13 cm
Nůž Santoku
- Délka čepele: cca 17 cm
- Délka rukojeti: cca 13 cm
Sekací nůž
- Délka čepele: cca 17 cm
- Délka rukojeti: cca 13 cm
Hmotnost
- Kuchyňský nůž: cca 195 g
- Nůž Santoku: cca 188 g
- Sekací nůž: cca 210 g