SILVERCREST® KITCHEN TOOLS Jogurtovač SJB 20 A1
Výroba přírodního jogurtu | doba přípravy: 10 - 12 hodin | 7 skleniček se šroubovacími víčky
Objem jedné skleničky: cca 180 ml
SILVERCREST® Jogurtovač SJB 20 A1
Popis
- Výroba přírodního jogurtu
- Provozní teplota: 42 - 55 °C
- Doba přípravy: 10 - 12 hodin při pokojové teplotě
- 7 skleniček se šroubovacími víčky
- Základna v nerezovém vzhledu
- Protiskluzové nožky pro stabilní polohu
- Vypínač s kontrolkou
- Skleničky, šroubovací víčko a víko přístroje jsou vhodné k mytí v myčce na nádobí
- Objem jedné skleničky: cca 180 ml
Technické údaje
- Příkon: 20 W
- Napětí: 220-240 V / 50-60 Hz
- Délka síťového kabelu: cca 80 cm
Materiál
- Sklo, nerezová ocel, umělá hmota
Rozměry
- cca 24,5 x 24 x 13 cm
Hmotnost
- cca 1820 g