Seznamte se s Hradeckou pekárnou. V Hradci Králové tu pro Lidl vyrábí kváskový chleba, makové špičky a v neposlední řadě pak oblíbenou specialitu - Proteinový chléb.
Zakladatel pekárny pan Josef Homoláč nás spolu se svým synem Liborem Homoláčem provedl celou výrobou. Podívejte se sami, jak se pro Lidl vyrábí produkty nejvyšší kvality.

O dodavateli
Historie Hradecké pekárny sahá až do roku 1966, kdy byla v Hradci Králové postavena. Vedle úcty k tradiční výrobě a recepturám se zde daří i trendům – díky tomu zde mohl vzniknout Proteinový chléb.
O produktu
Jedná se o nadýchaný chléb z luštěninového těsta. Je ideální pro všechny lidi se zvýšenou potřebou bílkovin.
Něco navíc
Žitný kvas je živá kultura, o kterou se musí pečovat. Originální chlebový kvas byl založen v roce postavení Hradecké pekárny a pracuje se s ním dodnes.
