Váš internetový prohlížeč není podporován
Chcete-li správně zobrazit webové stránky, použijte jeden z následujících prohlížečů.Upozornění!Aktualizujte prosím svůj prohlížeč. Pokud budete s tímto prohlížečem pokračovat v dalším nakupování, nemusí být dokončení objednávky úspěšné.

Hradecká pekárna

Marek Vašut se opět vydal na cesty, aby poznal české dodavatele a dozvěděl se, kdo stojí za kvalitou výrobků Lidlu.

Seznamte se s Hradeckou pekárnou. V Hradci Králové tu pro Lidl vyrábí kváskový chleba, makové špičky a v neposlední řadě pak oblíbenou specialitu - Proteinový chléb.

Zakladatel pekárny pan Josef Homoláč nás spolu se svým synem Liborem Homoláčem provedl celou výrobou. Podívejte se sami, jak se pro Lidl vyrábí produkty nejvyšší kvality.

  1. O dodavateli

    Historie Hradecké pekárny sahá až do roku 1966, kdy byla v Hradci Králové postavena. Vedle úcty k tradiční výrobě a recepturám se zde daří i trendům – díky tomu zde mohl vzniknout Proteinový chléb.

  2. O produktu

    Jedná se o nadýchaný chléb z luštěninového těsta. Je ideální pro všechny lidi se zvýšenou potřebou bílkovin.

  3. Něco navíc

    Žitný kvas je živá kultura, o kterou se musí pečovat. Originální chlebový kvas byl založen v roce postavení Hradecké pekárny a pracuje se s ním dodnes.