Váš internetový prohlížeč není podporován
                          Chcete-li správně zobrazit webové stránky, použijte jeden z následujících prohlížečů.Upozornění!Aktualizujte prosím svůj prohlížeč. Pokud budete s tímto prohlížečem pokračovat v dalším nakupování, nemusí být dokončení objednávky úspěšné.

                          Mléčné výrobky a vejce

                          MLÉČNÉ VÝROBKY A VEJCE


                          Pravidelné dodávky s přísným dodržením teplotního řetězce zaručujícího nejvyšší čerstvost.

                          1. TIP 1.

                            Abyste zamezili procesu stárnutí vajec, před jejich uložením do lednice je natřete trochou rostlinného oleje.

                          2. TIP 2.

                            Mléčné výrobky skladujte v lednici, protože jsou velice citlivé na nejrůznější výkyvy teploty. Během teplotních změn rychle ztrácí své výživové hodnoty. Ideální teplota ke skladování jogurtů nebo kefírů je +4 °C.

                          3. TIP 3.

                            Mléčné výrobky s výjimkou smetany nebo mléka nikdy nemrazte, protože ztratí veškeré své vlastnosti a po rozmrazení již nejsou vhodné ke konzumaci.

                          Na základě reprezentativního výzkumu GfK Czech – Vnímání kvality a čerstvosti, realizovaného online dotazováním na vzorku 1100 respondentů starších 18 let v únoru 2018.

                          KUCHYNĚ LIDLU