MLÉČNÉ VÝROBKY A VEJCE
Pravidelné dodávky s přísným dodržením teplotního řetězce zaručujícího nejvyšší čerstvost.
TIP 1.
Abyste zamezili procesu stárnutí vajec, před jejich uložením do lednice je natřete trochou rostlinného oleje.
TIP 2.
Mléčné výrobky skladujte v lednici, protože jsou velice citlivé na nejrůznější výkyvy teploty. Během teplotních změn rychle ztrácí své výživové hodnoty. Ideální teplota ke skladování jogurtů nebo kefírů je +4 °C.
TIP 3.
Mléčné výrobky s výjimkou smetany nebo mléka nikdy nemrazte, protože ztratí veškeré své vlastnosti a po rozmrazení již nejsou vhodné ke konzumaci.

Na základě reprezentativního výzkumu GfK Czech – Vnímání kvality a čerstvosti, realizovaného online dotazováním na vzorku 1100 respondentů starších 18 let v únoru 2018.