Váš internetový prohlížeč není podporován
Chcete-li správně zobrazit webové stránky, použijte jeden z následujících prohlížečů.Upozornění!Aktualizujte prosím svůj prohlížeč. Pokud budete s tímto prohlížečem pokračovat v dalším nakupování, nemusí být dokončení objednávky úspěšné.

Pekárna La Lorraine

Marek Vašut se opět vydal na cesty, aby poznal české dodavatele a dozvěděl se, kdo stojí za kvalitou výrobků Lidlu.

Seznamte se s provozem pekárny La Lorraine, která do Lidlu dodává kaiserky, bagety, croissanty a jedinečné dalamánky.

  1. O dodavateli

    Pekárna La Lorraine zavedla první systém rozpékání pečiva už v roce 1981.

  2. O produktu

    Pečivo se v La Lorraine peče z české mouky. Chemii zde plně a dokonale nahrazuje šokové zamrazení těsně před dopečením.

  3. Něco navíc

    Moderní technologie a přísné hygienické podmínky zaručují, že první, kdo s pečivem manipuluje, je až konečný zákazník v prodejně Lidlu.

Podívejte se, jak probíhá příprava pečiva.